ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: На овој сајт, може да сретнете експлицитни фотографии кои припаѓаат на лица кои ги познавате.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Немојте да купувате членство доколку не сте спремни да добивате чести секс предлози од нашите учесници.

Имаме веќе преку МИЛИОН учесници, и сите тие ИСКЛУЧИТЕЛНО бараат обичен секс. Постои голема веројатност да сретнете профил кој му припаѓа на некој што го познавате.

Секретарката што работи во вашата компанија. Девојката што ја познавате од школо или факултет. Дури можеби и жената на комшијата. Повеќето од нив постираат слики со експлицитна содржина.

*ЗАБЕЛЕШКА* - откако ќе ги одговорите прашањата и ќе ги потврдите преку вашата е-маил адреса, веднаш ќе добиете пристап до слики на жени од твојот крај.

Оние кои ќе купат VIP членство доиваат пристап до најненаситните и најзапалените жени. Ви гарантираме дека ќе имате секс за 24 часа! Овие жени запознаваат нов маж секоја вечер и имаат огромен секс апетит.

Прашање 1: Дали си постар од 18?

Да - Не


Прашање 2: Дали ќе користиш кондом за време на сексот со некоја која ќе ја запознаеш на нашиот сајт?

Да - Не
УСЛОВИ:

1. НЕМОЈ да приложуваш информации за било кој профил за луѓе кои ги познаваш и ќе ги забележиш на сајтот. Не шири гласини.

2. Почитувај ги сексулните ориентации на другите учесници. Наши учесници се обични мажи и жени.

3. При секс со било кој од нашите учесници, одговорноста за заштита од сексуално преносливи болести паѓа врз тебе.

4. Од време на време, ја суспендираме регистрацијата за мажи. Ова го правиме за да одржиме еднаков број на мажи и жени на сајтот. Регистрацијата за мажи моментално е ОТВОРЕНА.

Прашање 3: Дали се согласуваш со овие улови?

Да, се согласувам!

Copyright © 2010-2013 ITMcash.com All rights reserved.

sextalker.net is a service marks of ITMcash.com

Disclaimer:This website contains adult material, all members and persons appearing on this site have contractually represented to us that they are 18 years of age or older.